canlı yayın
baskan-cengiz-ramazan-ayi-infak-yardimlasma-ve-paylasmaya-firsattir

Başkan Cengiz: Ramazan ayı, infak, yardımlaşma ve paylaşmaya fırsattır

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptıklarını belirtti

ramazan-ayinda-cilt-sagli-icin-nelere-dikkat-edilmeli

Ramazan ayında cilt sağlı için nelere dikkat edilmeli

Dünya Sağlık Örgütü, Covid-19 ile oruç tutma arasındaki ilişkiye dair bir bilimsel çalışma yapılmadığını söyledi. Özel Medicana Bursa Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Oğuz Küçükçakır da cilt sağlığı hakkında bilgi verdi.

vali-barus-ramazan-ayinin-ruhuna-yakisir-bir-isbirligi

Vali Baruş: ‘Ramazan Ayının Ruhuna Yakışır Bir İşbirliği’

Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl İftar çadırları yerine Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri, İnönü Üniversitesi ile Kızılay Malatya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine iftar yemeği ulaştırılacak.

mhp-malatya--il-baskani-samanlinin--ramazan-ayi-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Müslümanların hayatında bazı zaman dilimlerinin farklı bir önemi ve bu zaman dilimlerinde insan ilişkilerinin farklı bir yapısı vardır. Bu farklılık önceki dönemlerde yaşatıldığı gibi günümüzde de İslam camiasında yaşanmaya çalışılmaktadır. Üç aylar diye bilinen Recep, Şaban ve Ramazan bu farlılık arz eden zaman dilimlerindendir. Üç aylarda müslüman kardeşlerimiz ibadet ve beşeri ilişkilerde daha özenli ve hassa davranırlar ve bu dönem içinde buluna kandilleri ihya etme konusunda çaba ve gayret gösterirler.

baskan-kilictan-ramazan-ayi-mesaji

BAŞKAN KILIÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

“KALABALIK İFTAR SOFRALARINDA DEĞİL, ‘DUA’LARDA BULUŞALIM”

bin-aydan-daha-hayirli-kadir-gecesini-barindiran-ramazan-ayi-basliyor-ilk-sahur-bu-gece

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayı başlıyor: İlk sahur bu gece

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran, kendinden önceki ve kendinden sonraki ayları adeta güneş gibi aydınlatan Ramazan ayı bu gece başlıyor. Peygamber Efendimizin, “Recep Allah’ın, Şaban benim, Ramazan ise ümmetimin ayıdır” hadis-i şerifinden de anlaşılacağı üzere Ramazan Müslümanlar için manevi temizlik, af ve istiğfar ayıdır. Allah’ın rızasını kazanmak için gün doğumundan gün batımına kadar nefsini terbiye etmek için oruç tutan Müslümanlar, bütün ayı ibadet ve dualarla geçirmeye çalışır.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglunun-ramazan-ayi-mesaji

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU'NUN RAMAZAN AYI MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ramazan Ayının Başlangıcı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı

saadet-partisi-malatya-baskani-osman-marasali-ramazan-ayi-mesaji

SAADET PARTİSİ MALATYA BAŞKANI OSMAN MARASALI RAMAZAN AYI MESAJI

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Marasalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

rektor-karabuluttan-ramazan-ayi-mesaji

Rektör Karabulut’tan Ramazan ayı mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ramazan ayın nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan ayının, İslâm âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “İçinde yaşadığımız bu zor dönemde oruç ibadetinin bize sunacağı kazanımlar, Koronavirüs ile mücadele noktasında başarı düzeyinin en üst düzeye çıkmasına da imkân sağlayacaktır.” dedi.

yesilyurt-belediyesinden-ramazan-ayi-oncesinde-ihtiyac-sahiplerine-gida-paketi-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA PAKETİ DESTEĞİ

“200 Ailemize Gıda Paketlerimizi Teslim Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Ayı öncesinde koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılanmak amacıyla hazırladıkları 200 adet gıda ve yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-ramazan-ayi-kutlama-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI;

“Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı, Rahmet ve Bereket Ayı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yerlerin ve göklerin tek hâkimi olan Cenab-ı Allah, bu mukaddes zaman dilimini, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız zor ve sıkıntılı günlerin geride kalmasında bir inşirah kapısı, ümmetin selameti için de vesile kılsın inşallah.”dedi.

chp-il-baskani-hayri-sucudan-ramazan-ayi-mesaji

CHP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu yayınladığı mesajla Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yaptı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanin-ramazan-ayi-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN'IN RAMAZAN AYI MESAJI

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Ramazan'ın tüm İslam âlemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni eden Başkan İlhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderden-ramazan-ayi-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 Ayın sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder mesajında, gönüllerin hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygusuyla dolduğu mübarek ramazan ayının bolluk, bereket ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

millet-vekili-cakirdanramazan-ayi-kutlama-mesaj

MİLLET VEKİLİ ÇAKIRDAN:RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJ

Müslümanlar açısından mübarek üç ayların sonuncusu olan ve içerisinde bin geceden daha hayırlı olduğu müjdelenen ‘Kadir Gecesi’nin bulunduğu Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.